Rejsetips til Costa Rica
Stillehavskysten
PDF Udskriv Email

Her er mange strande, og pga. det lidt voldsomme hav er der en del amerikanske surfere.

Tamarindo i nord er en pæn strand. Ellers er området mest kendt for deres læderskildpadder, der kommer og ligger æg om foråret.

Paradis på jorden er måske strandene i national parken Manuel Antonio. I parken er der desuden dovendyr, aber, masser af firben og deres større slægtninge iguaner. Kan man lide at lege "Den blå lagune" må man tage hertil. I den nærliggende by Quepos er der mange billige hoteller eller cabinas, som de kalder deres små værelser.

 
Santa Rosa Nationalpark
PDF Udskriv Email

Santa Rosa Nationalpark dækker et stort område i den nordvestlige del af Costa Rica, og byder på den største tropiske skov i Centralamerika. I parken beskytter man også de sidste arter af den truede havskildpadde.

 
Península de Nicoya halvøen
PDF Udskriv Email

Dette område ligger i den nordvestlige del af landet ud til Stillehavet. Området er temmelig ufremkommeligt, fordi der ingen asfalterede veje er. Alligevel er det en kamp værd at komme igennem til de fantastiske øde strande området byder på.

 
Nationalmuseet
PDF Udskriv Email

Nationalmuseet i San José har en flot arkæologisk samling fra Costa Rica, man kan se tøj og møbler fra den kolonitiden og en samling religiøs kunst. Nationalmuseet er nok det mest imponerende af hovedstadens museer.

 
Tortuguero Nationalpark
PDF Udskriv Email

Tortuguero Nationalpak ved Den Caribiske Kyst har et rigt og fantastisk dyreliv. Et væld af fugle, aber og firben befolker parken med deres mange farver og lyde. Parken er også hjemsted for den truede grønne havskildpadde.

 
Poas Vulkanen
PDF Udskriv Email

23 kilometer nord for Alajuela ligger Poas Nationalpark med den ulmende Poas vulkan. Vulkanens krater er 1,5 kilometer bredt, og nede i finder man en brændende varm sø, hvor vandets farve veksler smukt mellem turkis, grønt og gråt. Den bedste tid for et besøg er fra maj til november.

 
Nationalteatret
PDF Udskriv Email

Nationalteatret, Teatro Nacional er en af de mest imponerende bygninger i San José. Teatret blev bygget I 1890'erne og man kan i dag nyde balletter, operaer og forestillinger ved det nationale symfoniorkester i nationalteatret.

 
Museo Del Oro og Museo de Jade
PDF Udskriv Email

Museo del Oro Precolombino har en overvældende samling af colombianske guldsmykker og Museo de Jade kan byde på verdens største samling af jade skulpturer.

 


Side 1 af 3